Sebastian Burduja supune atenției lui Ludovic Orban și Florin Cîțu două principii: “Cetățenii pe primul loc” și “Cea mai importantă funcție în partid este cea de membru”

Grup Oameni

Sebastian Burduja deputat și Vicepreședinte PNL a publicat recent un articol în care scrie:

“câteva principii clare, pe care le vom supune atenției candidaților, spre a fi incluse în moțiunile lor. Iată două dintre ele: „cetățenii pe primul loc” și „cea mai importantă funcție într-un partid este cea de membru”.”

Sebastian Burduja

Ludovic Orban în prezent Președinte PNL și Președinte al Camerei Deputaților din Parlamentul României candidează în anul 2021 pentru un nou mandat de 4 ani pentru funcția de Președinte PNL. Florin Cîțu în prezent Prim-ministrul României candidează de asemenea la această funcție.

Ludovic Orban și Florin Cîțu sunt singurii candidați pentru alegerile ce sunt programate în data de 25 septembrie 2021 pentru funcția de Președinte al Partidului Național Liberal.

Sebastian Burduja încheie articolul în loc de concluzie cu următoarele cuvinte:

“Alegerile interne au rolul lor în viața unui partid, dincolo de titlurile bombastice și de goana după senzațional. După mine, este cel mai bun moment să vorbim despre valorile și istoria Partidului Național Liberal, ca fundament al construcției pe care o clădim astăzi. Nu doar pentru PNL, ci pentru democrația românească. Pentru că visul României din care nimeni să nu mai plece și în care toți cei plecați să se întoarcă implică un lucru simplu: să învățăm cu toții să iubim politica.”

Sebastian Burduja
Sebastian Burduja – Sursă imagine: Facebook www.facebook.com/tianu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *